Forså förstås

Olin koko päivän eräässä tilaisuudessa, jossa neljä 'kallonkutistajaa' haastatteli ja testasi minua! Periaatteessa ihan kivaa vaihtelua, mutta omalla laillaan rasittavaa. Ylihuomenna kuulen diagnoosin eli loppuarvion ja sen jälkeen kai paperini taltioidaan yrityksemme henkilöstöhallinnon arkistoihin mahdollisia tulevia tarpeita varten.

Eilen illalla työpöydän lamppu sanoi työsopimuksen irti. Sähkövika. Vikaa hakiessani huomasin koko muuntajan muovikuoren olevan murenemispisteessä ja siten suorastaan vaarallinen. Heitin mokoman rakkineen oitis roskapönttöön. Tänään töistä lähtiessäni hain Ikeasta uuden pöytälampun, jonka ulkomuoto miellytti minua suuresti. Toki tuo 'Forså' (kuva alla) on vain korvike sille valaisimelle, jonka todella haluaisin; se on nimittäin Artemiden Tolomeo.

Aina silloin tällöin tulee vastaan musiikkialbumi, jota kuuntelen päivittäin moneen kertaan (tiedän - kyllästymiseen asti, huoh!..). Tällä hetkellä se on Vuokko Hovatta - Lempieläimiä. Loistava soundi ja sanat. Suosikkini albumilla ovat 'Mustaa jäätä' , 'Juhlat' ja 'Sairas veri'. Kaikki albumin kappaleet ovat hyviä, mutta nuo edellä luetellut omaa luokkaansa. Etenkin 'Sairas veri' on äänimaailmaltaan jotenkin taianomainen ja upea.

Lunta ei ole tänään satanut, ihme ja kumma!

P.S. Ilta-Sanomissa oli jotain juttua ensi kesän Madonnan Jätkäsaaren keikan lipunmyynnin fiaskosta ja siitä, kuinka "kansa oli raivoissaan". Minä kuitenkin menen katsomaan 'popin jumalatarta'! ;-)

0 kommenttia: