D300

Käydessäni lauantaina Ruotsissa törmäsin sattumalta Nikonin D300 esittelykappaleeseen eräässä myymälässä. Demolaitteen alennus oli niin huikaiseva, että hankin kyseisen kameran samalla reissulla! Periaatteessa voisin myydä entisen D80 kamerani, mutta enpä tiedä.. Käytettyjen hinnat ovat niin alhaiset ettei sitä ehkä ole järkevää myydä. Niin rahantarpeessa en ole. Ainoa puute uudessa kamerassa oli se, että käyttöohjekirja oli ruotsinkielinen, mutta suomenkielinen laitos on jo tulossa joten no problemo..

Jos joku tämän lukija on kiinnostunut ostamaan D80 kameran MB-D80 pystykahvan kera, niin kommenttina voi esittää tarjouksia. :-)

Luin tuossa äsken vanhoja blogitekstejäni ja täytyy sanoa, että viime aikoina olen ollut sekä vähäsanainen että laiska kirjoittaja. Kaiketi työ on vienyt parhaan energiani ja se vähä mitä on jäänyt jäljelle on kulunut ulkosalla eri asioiden parissa touhuten. On kaiketi normaalia, että tässä maassa tulee talvisaikaan tehtyä enemmän kirjallisia harrasteita.

Kirjallisista harrasteista puheenollen; kirjastosta ilmoitettiin varaamani Bo Carpelanin uusimman kirjan olevan saatavilla. Käyn lainaamassa sen huomenna töistä päästyäni. Sitä lukiessa kuluvatkin sitten loppuviikon illat.


0 kommenttia: