nucutus maximus

Oih ja voih.. Tämä päivä on ollut todella raskas. Töissä oli rankkaa ja niin järjettömältä kuin se kuulostaakin, ehkä se oli rankkaa juuri siksi, että sain pitää viikonlopun täydellistä lomaa. Ehdin jollain lailla tottua toimettomuuteen ja hiljaisuuteen ja tänään vanha kunnon hulabaloo ja hektisyys sai minut lähes mentaaliseen syöksykierteeseen. No edellinen vertaus oli kai paremminkin leikkiä, höpötystä ja mitä lie, mutta kuitenkin väsyin tänään kovasti.

Jossain välissä iltapäivällä minua vaivasi kova väsymys (lat. nucutus maximus) heh heh..

Piristystä iltaani toi hieman se seikka, että toin joulukuusen jo nyt sisälle ja jopa koristelin sen. Se on muovikuusi - kerrottakoon se tässä ja nyt. Ajattelin, ettei sen kasausta ja koristelua kannata jättää aivan viime päiviin ennen aattoa, koska silloin voi olla monenlaisia viime hetken joulukiireitä ja kaiken lisäksi olen töissä vielä aaton aattonakin. Parempi siis liian aikaisin ja rauhassa kuin myöhään ja kiireessä.

Kaiken lisäksi valaistu ja koristeltu kuusi ilahduttaa nyt minua koko tämän reilun viikon ajan ennen joulua. Ai että sitä ihminen voi nauttia pienistä asioista!...

0 kommenttia: