Work hard

Jahas, työviikko on jälleen alussa. Olin töissä myös eilen sunnuntaina. Tavallaan siihenkin tottuu, että on "jatkuvasti" töissä. Viime viikkoina olen kokenut työni mielekkääksi ja kivaksi. Siksi päivät tuntuvat kuluvan kuin siivillä.

Ensi viikonloppuna ei ole töitä. Se varmistui tänään. Tämän hetken tehtävässäni työskentelemme sen mukaan, mikä on kulloinkin tarve ja mahdollisuudet tiettyjen asioiden tekemiseen. Viime viikonlopun työrupeama oli erään viikon verran kestäneen jakson huipentuma ja nyt on taas seesteisempi vaihe. Se etten kerro tarkkemmin mistä on kyse, on täysin tietoista :-)

Päivä on tähän aikaan vuodesta niin lyhyt, että töistä tullessa on jo pimeää, joten valokuvausharrastukseen on rajalliset mahdollisuudet. Toki pimeässäkin on omat kohteensa ja olenkin päättänyt tänä talvena tehdä jossain vaiheessa jonkin sortin kuvauskierroksen kotikaupungissani ja ikuistaa erinäistä arkkitehtuuria yövalaistuksessa. Lumituiskukin olisi sopiva keli sellaisille kuville. Katsotaanpa nyt...

0 kommenttia: