Täydellinen viikonloppulepo

Viikonloppu alkaa olla takanapäin. Harmi. En ole tehnyt koko viikonlopun aikana oikeastaan mitään erityistä. Aah.. suloinen joutenolo!

Perjantaina töistä tullessani kävin Citymarketissa ja huomasin sattumalta DVD-hyllyssä BBC:n dokumentin 'Auschwitz ja lopullinen ratkaisu' ja ostin sen. Katsoin samaa dokumenttia jo ennen joulua Prismassa, mutta siellä se maksoi n. 27 eur. CM:ssä sama dokkari maksoi nyt 9,95 eur. Kyseinen dokumentti on dvd:nä tuplalevy, joista ensimmäisen katsoin perjantai-iltana ja toisen lauantaina päivällä. Laadukas dokumentti. Ja järkyttävä paikka ja aikakausi se 40-luvun alkupuoli Auschwitzissa. Pitäisi joskus käydä siellä!...

Lauantaina otin myös lähimetsässä muutamia (tai toki otin niitä kymmeniä, joista julkaisukelpoisia oli vain pari) kuvia auringon laskiessa. Julkaisin muutaman DeviantART-sivuillani.

Lauantaina otin myös pihakuusesta jouluvalot pois, kun sää oli niin miellyttävän lauha ja sateeton. Illalla saunoin ja katsoin 'Hänen Majesteettinsa salaisessa palveluksessa' -Bondin, jonka ostin joulun aikaan DVD:nä.

Tänään en olekaan sitten tehnyt oikeastaan mitään. Kirpputoreilla ei tullut käytyä, vaikka aikaa olisi ollut. Sitä ei aina vaan jaksa. Lumitöitä ei tarvinnut tehdä koko viikonlopun aikana, vaikka luulin jonkinasteisen lumisateen saapuvan eilen. Ei tullut.

Huomenna taas töihin. The same old, same old...

0 kommenttia: