Uus tietsikka

Otsikon teksti on tietoisesti murretta tai mitä lieneekään. Joka tapauksessa ostin viime lauantaina uuden läppärin ja juuri äsken sain tämän vihdoin myös kiinni nettiin. WLAN-modeemin saan tähän ensi viikonloppuna ja sen jälkeen pääsen vaikkapa sohvalla maaten blogin kirjoitukseen...

Entinen pöytämallin koneeni oli hankittu joskus 2000-luvun alussa ja se oli nykyisiin tarpeisiini aivan liian tehoton ja hidas. Esimerkiksi kuvankäsittely sillä oli yhtä tuskaa ja enimmäkseen tiimalasin tuijottamista. Halusin kannettavan nimenomaan sen kannettavuuden, hiljaisuuden ja pienuuden takia. Entinen kone täytti pöydänalustan ja sen tuuletin tohisi niin, että sen kuuli viereisessä huoneessakin!

Toistaiseksi olen ollut tähän uuteen koneeseen erittäin tyytyväinen. Muutos XP:stä Vistaan oli pienempi kuin kuvittelin. Ohjelmien, digikuvien ja musiikin siirtäminen vanhasta koneesta tähän uuteen oli oma operaationsa, mutta nyt se on takanapäin.

Viime yönä ja tänään päivällä sateli sen verran lunta, että sain tehdä pitkästä aikaa lumityöt. Edellisestä kerrasta onkin kauan aikaa. Se taisi olla joskus kauan ennen joulua.


0 kommenttia: