Viimeinen kesälomapäivä

Pidin pidennetyn viikonlopun (vapaapäiviä olivat siis viime viikon perjantai ja tämä maanantai, eli kaksi kesälomapäivää jotka "voitin" kun pidin kesälomani siten, että se sattui Juhannuksen ajaksi), jonka aikana ajoin autolla yli 1500 km. Se meni silti yllättävän kevyesti, sillä matkallani oli sopivasti yöpymispaikka, jolloin päivämatka oli enimmillään viitisensataa kilometriä. Tuli siis nähtyä tätä armasta kotimaata laidasta laitaan. Laskeskelin ajaessani, että auton ratissa tuli viikonlopun aikana vietettyä vajaat parikymmentä tuntia; keskinopeus siis noin 80 km/h. Yhdessä päivässä pisin ajamani matka on muistaakseni noin 750 km ja se alkaa jo käydä työstä.

Ehdin kaikelta ajamiseltani käymään lauantaina parilla kirpparillakin, esimerkiksi Vallilan Valtterissa, josta en kyllä harmikseni löytänyt muuta kuin Nikonin mainos-kaulanauhan (vai miksi niitä oikein sanotaan, siis ne joissa voi kantaa avaimia tms kaulassa ja joissa on sellainen pikalukko avainnipun irrotusta varten). Hintaa mokomalla vermeellä oli 20 snt eli se oli käytännössä ilmainen. En tiedä mitä sillä teen, mutta roikkukoot nyt vaikka tuossa työhuoneen seinällä muistutuksena hyvästä kameramerkistä kaikkien canonistien harmistukseksi, heh.

Huomenna olisi sitten vuorossa paluu töihin. Mikähän tulenpalava asia siellä tällä viikolla odottaa? En jaksa edes ajatella, saati stressata moisesta. Nautin vielä tämän viimeisen kesälomapäiväni!

0 kommenttia: