Viimeinen nurmikonleikkaus

Leikkasin juuri nurmikon todennäköisesti viimeisen kerran tälle kesälle. Lopuksi puhdistin leikkurin alustan ja työnsin sen talliin. Nurmikko ei näin syksyllä kasva enää juuri lainkaan. Puiden lehdet eivät ole juurikaan vielä tippuneet eli haravointiurakka on vasta edessäpäin. Se on pihatyö, josta en pidä yhtään. Onneksi se on tarpeen tehdä vain kerran vuodessa.

Lumikolan ja lumilapiot siirsin jo aiemmin ulkovaraston takaseinältä lähemmäksi ovea ja samalla työnsin kaasugrillin perimmäiseksi, samoin kuin ulkokalusteet. Myös joulukuusen otin takaa lähemmäksi ovea niin, että sen saa joulun alla varastosta joutumatta ensin siirtelemään tavaroita pois tieltä. Jonkin aikaa sitten hankin autotallin lattiaan kumiset matot joissa on pituussuuntaiset urat; talvella sohjo sulaa ja valuu autotallin lattialle ja näiltä kumimatoilta se on helppoa lakaista ulos. Kumimaton valmistaja on ruotsalainen Trelleborg.

Joudun käymään viikonloppuna töissä. Se on oikeastaan ihan ok, sillä moista ei satu usein. Tämä on erityistilanne. Työstä tuli mieleeni netissä tekemäni ammatinvalintatestin tulos:

0 kommenttia: